Bolulu berberlerden depremzedelere ücretsiz tıraş

Bolulu berberlerden depremzedelere ücretsiz tıraş Bolulu berberlerden depremzedelere ücretsiz tıraş
A- A+

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’a gelen Bolulu gönüllü berber ve kuaförler depremzede vatandaşları ücretsiz tıraş ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgelerinde çeşitli alanlarda vatandaşların ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. 

Bu çerçevede Bolu Berberler ve Kuaförler Odası tarafından Bolu Valiliğince koordineli yapılan organizasyon kapsamında Merkez, Gerede, Mengen ve Yeniçağa ilçelerimizden gönüllü 3 bayan kuaför ve 5 erkek berber, Hatay’da ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

Konteynır ve çadır kentlerde oluşturulan alanlarda hizmet veren Bolulu berber ve kuaförler, afetzede vatandaşları ücretsiz tıraş ederlerken, Bolu Berberler ve Kuaförler Odası tarafından

İlimize gelerek yurtlarda barınan depremzede vatandaşlara aynı hizmetin ücretsiz olarak yapıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bolu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezahat Gökçeoğlu, “İnsani yardım için Hatay’dayız. Deprem bölgesindeki insanları en iyi biz anlarız. 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerini yaşadık. Bugün Hatay’da olma sebebimiz daha önce böyle bir acıyı yaşamış ve neye ihtiyaç olduğunu bildiğimiz içindir. Odamız üyesi 8 meslektaşımız AFAD’ın kurduğu konteynır ve çadır kentlerde vatandaşlarımızı ücretsiz tıraş ediyor. Aynı şekilde Odamız tarafından Bolu’muza gelen depremzede vatandaşlarımıza konakladıkları yurtlarda ücretsiz olarak hizmet vermeye, onların yanların yanlarında olmaya çalışıyoruz. Milletimizin bir daha böyle bir felaket yaşatmaması için dua ediyorum” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler